Održan sastanak Upravnog odbora AK Lošinj

Dana, 23.11.2017., održan je sastanak Upravnog odmora kluba u ležernoj atmosferi.

Upravni odbor je raspravljao o temama koje su vezane za organizaciju utrka u 2018. godini, načinima poboljšanja suradnje s postojećim i budućim pokroviteljima i sponzorima, odnosno budućim partnerima, radu kluba u tekućoj sezoni te vizijama za budućnost!

Dio sastanka se odnosio na sam Lošinjski polumaraton koji je na otoku vitalnosti prepoznat kao kvalitetan proizvod koji omogućava produženje sezone te kao takav je podržan od strane Grada Maloga Lošinja te Turističke zajednice grada Maloga Lošinja. Raspravljalo se i o raspisu za 8. Lošinjski polumaraton koji će uskoro biti objavljen za javnost te će se s tim krenuti u daljnje postupke realizacije ovog važnog projekta.

Kako bi se stručno i kvalitetno odradile sve predradnje te na vrijeme organizirali potrebiti "poslovi", potrebni su veliki dodatni napori organizatora jer čekaju vas brojna iznenađenja i novosti u sljedećoj 2018. godini na Vašem i našem, 8. Lošinjskom polumaratonu!

Isto tako, uskoro će biti objavljen datum održavanja redovite Skupštine kluba, s kojom će se pregledati rad kluba u tekućoj godini.

Raspis uskoro!

Lijep pozdrav od Upravnog odbora!

  Atletski klub Lošinj - Sve