7. Lošinjski polumaraton 2017 - VIP GOSTI

Objavljeno: 09. 08. 2017.
7. Lošinjski polumaraton 2017 - VIP GOSTI

VIP GOST – ROBERT RADOJKOVIĆ

Čast nam je i veliko zadovoljstvo predstaviti Vam našeg VIP gosta, državnog reprezentativca u maratonu i hrvatskog rekordera u ultramaratonu, ROBERTA RADOJKOVIĆA.

Robert je osvajač 30.mjesta na Svjetskom prvenstvu u ultramaratonu (utrka na 100 kilometara) u Katru, a trenutno zauzima 2.mjesto na tablicama sezone 2017. u disciplini maraton s vremenom od 2;40:06.

Naime, sretni smo što je Robert najavio svoj DOLAZAK na ovogodišnji 7. Lošinjski polumaraton te što možemo ugostiti ovakvog vrhunskog sportaša, atletičara.
Roberte, dobro došao i želimo ti puno uspjeha na utrci!
Vidimo se uskoro!

ATLETSKI KLUB LOŠINJ

7. Lošinjski polumaraton 2017 - VIP GOSTI

VIP GOST - ANTUN RUDOLF PAVELIĆ

Čast nam je i zadovoljstvo predstaviti Vam našeg VIP gosta, ovogodišnjeg seniorskog prvaka Hrvatske na 10000 metara, ANTUNA RUDOLFA PAVELIĆA.

Ovaj pesrpektivni mladi trkač dolazi nam iz Zagreba te je član Atletskog kluba Agram. Antun je ove godine u disciplini polumaraton ostvario osobni rezultat u vremenu 1:08:51, što je ujedno i drugi rezultat na tablicama sezone 2017.

Inače, vrijedni student Medicinskog fakulteta, trči i kraće utrke na kojima ostvaruje zapažene rezultate.

Naime, sretni smo što je Antun najavio svoj DOLAZAK na ovogodišnji 7. Lošinjski polumaraton te što možemo ugostiti ovog mladog državnog reprezentativca.
Antune, dobro došao i želimo ti puno uspjeha na utrci!
Vidimo se uskoro!

ATLETSKI KLUB LOŠINJ

Galerija slika - kliknite na sliku za povećanje

M3
Antun pavelic1
  Novosti - Sve